Színmegismerő program – ALAP csomag

6 990 Ft

Színtípus meghatározás fénykép alapján és online színmegismerő program

Elfogyott

Leírás

A Színmegismerő Alap program egy 5 levélből álló csomag, ahol információkat emailben fogom elküldeni számodra.

  • küldök egy könnyen érthető általános leírást az évszaktípus elméletről, és hogy miért jó ezt a módszert alkalmazni az outfitünk megválasztásánál
  • besorollak a 4 évszaktípus (tavasz, nyár, ősz, tél) valamelyikébe a küldött fényképek és a kapott információk alapján, és amennyire a fotón érzékelhető, a 12 altípus valamelyikének meghatározását is vállalom
  • ajánlásokat kapsz a színtípusodnak megfelelő színekről, és egy listát a kerülendő árnyalatokról, színkombinációkról
  • bónusz ajándékként arcforma meghatározást kapsz a Hozzád legjobban passzoló fülbevaló formák listájával

 

Az első levélre a program első napján számíthatsz, ebben fogom leírni, milyen szempontok alapján szeretném, ha készítenél néhány szelfit magadról. De ne aggódj, minden felmerülő kérdésedre választ kapsz majd a levélben, adataid/fényképeid pedig bizalmasan kezelem, rajtam kívül senki más nem fogja látni őket.

Az évszaktípus elméletről szóló tudnivalókat, a színtípus elemzésedet, a szín/ékszer ajánlásaimat és az arcforma elemzést külön-külön emaileben fogom küldeni 4-5 nap különbséggel ütemezve. Az egész program 1 hónapig tart körülbelül, ez függ az aktuális résztvevők számától.

A program megvásárlásával elfogadod adatvédelmi tájékoztatónkat és beleegyezel abba, hogy a programhoz kapcsolódó leveleket az általad megadott emailcímre elküldjük.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Színmegismerő program – ALAP csomag” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.