Online színmegismerő program

5 levélből álló információs csomag, ahol megismerheted saját színeidet, színtípusodat, és a leginkább hozzád illő árnyalatokat

Online színmegismerő program

5 levélből álló információs csomag, ahol megismerheted saját színeidet, színtípusodat, és a leginkább hozzád illő árnyalatokat

Következő jelentkezési lehetőség március végén nyílik. Kövess minket Facebookon és iratkozz fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülj a nyitásról!

Mindig is érdekelt, melyik színtípusba tartozol, milyen árnyalatok harmonizálnak saját színeiddel? 

 

Most jelentkezhetsz online színmegismerő programjainkra

 

3 féle csomagajánlat közül választhatsz, kattints ide a jelentkezéshez:

0
Még ennyi hely maradt
Az Adris Design textilékszerekkel és velem eddig szinte csak vásárban találkozhattatok, ahol élőben működött a személyes tanácsadás.  A járvány időszakára ezt a módszert dolgozam ki, amivel segíthetem a vásárlóimat a megfelelő színek és fülbevaló formák kiválasztásában. 
Megnézem a programot


Vélemények a programról

Ők már megismerték a színeiket:


Nóra
Nóra
Tovább olvasom
Kedves Adri! Nagyon köszönöm az élményt, egyszer remélem személyesen is eljutok hozzád! Tetszett a levelek felépítése az egész teljesen érthetően, laikus számára is jól lett megírva. Fogalmam sem volt milyen típus vagyok, ritkán hordok a fekete fehér szürke kombináción kívül mást, éppen ezért is jelentkezem. Szuper a sötétkék elegáns viseletnek. Képzeld! Mióta megkaptam a leveled máshogy nézek a ruhákra a szekrényemben.
Ancsa
Ancsa
Tovább olvasom
Köszi! Ez nagyon szuper!:) Hideg nyarat mondtak előzőleg is nekem.:) Egy-két szín elengedése fájdalmas volt, persze azóta is van 1-1 olyan ruhám, amit szeretek - pedig elvileg nem a színem, de van, amivel kapcsolatban tényleg be kellett látnom, hogy meg kell válnom tőlük, mert elvesznek belőlem. A ,,színeim" megismerésével pedig kitárult a színek skálája, új színekre lettem nyitott.
Judit
Judit
Tovább olvasom
Nagyon köszönöm az értékeléseket! Örömmel láttam, hogy a javasolt színek egy részét már hosszú évek óta használom és kedvencnek tekintem: ilyenek pl a barna vagy a zöld különböző árnyalatai. A fehér és a fekete, illetve az erőteljesebb és élénk színek mellőzésével teljesen egyetértek. Meglepődtem a különböző kék-színeken, ezeket az árnyalatokat eddig még nem viseltem sem ruha, sem ékszer formájában, így most itt lesz az ideje kipróbálni.:)
Ági
Ági
Tovább olvasom
Nagyon köszönöm még egyszer a színtanácsadást, mindig nagy izgalommal vártam, hogy mit fogsz írni.:) Nekem tetszett az elemzésed. A ruhám színeivel kapcsolatban már értem, hogy miért van olyan ruha a szekrényemben, amit szívesen hordok és miért van olyan amit hanyagolok, pedig nagyon tetszik, de nem az én színem. A fülbevalókkal kapcsolatban is felnyitottad a szemem. Azt nem értettem, hogy miért van olyan hosszúkás fülbevaló ami nem áll jól, míg más igen, de most már értem, hogy a színe miatt.:D
Előző
Következő

Minden ember a rajta látható színek (szem, eredeti hajszín, bőrtónus) harmóniája alapján besorolható a négy évszaktípus valamelyikébe.

  • Meleg, élénk, világos TAVASZ
  • Hideg, tompa, világos NYÁR
  • Meleg, tompa, sötét ŐSZ
  • Hideg, élénk, sötét TÉL

Ha mindig is érdekelt, melyik csoportba tartozol és mely színárnyalatok egészítenek ki a legjobban, akkor nézd meg az akciós Színmegismerő Csomagajánlataimat, és derítsd ki, melyik ékszerpakkot ajánlanám Neked.

 

Ha megvásárolod bármelyik Színmegismerő csomagot

  • mindenképp a Tied egy általános leírás az évszaktípus elméletről, és hogy miért jó ezt a módszert alkalmazni az outfitünk megválasztásánál 

  • besorollak a 4 évszaktípus (tavasz, nyár, ősz, tél) valamelyikébe a küldött fényképek és a kapott információk alapján, és amennyire a fotón érzékelhető, a 12 altípus valamelyikének meghatározását is vállalom

  • ajánlásokat kapsz a színtípusodnak megfelelő színekről, és egy listát a kerülendő árnyalatokról, színkombinációkról

  • bónusz ajándékként arcforma meghatározást kapsz a Hozzád legjobban passzoló fülbevaló formák listájával
     

Hogyan lehet fénykép alapján elemezni az emberek színeit? Hiszen ahány fényviszony, ahány képernyő, mind mást mutat…

A fénykép alapján elemzéssel kapcsolatos kérdéseid teljesen érthetőek. De ne félj, a program első levelében minden szabályt és instrukciót megadok a megfelelő képek készítéséhez fények/ruha/környezet tekintetében, hogy minimálisra csökkentsem a zavaró tényezőket. 

Több kijelzőn is tanulmányozom a küldött képeidet, és a színek egymáshoz való viszonyát vizsgálom lényegében. 

Az számodra ajánlott színeket, színtartományokat pedig aszerint és olyan pontossággal határozom meg, amennyire számomra is tisztán és egyértelműen látszik az adott ember színtípusa.

 

A jelentkezés sorrendjében töltöm fel a helyeket, ha gyors vagy, már március elején elkezdheted saját színeid feltérképezését. 🙂

 

1 hónapban 10 fő jelentkezését várom összesen,
ha nem szeretnél lemaradni, ide kattintva megrendelheted a számodra megfelelő Színmegismerő csomagot
 

 

Még ennyi időd maradt jelentkezni,

de ha előbb betelnek a helyek, lezárom a jelentkezést, és 1 hónap múlva nyitom újra. 

 

nap
óra
perc
másodperc

“Kedves Adri! Nagyon köszönöm az élményt, egyszer remélem személyesen is eljutok hozzád! Tetszett a levelek felépítése az egész teljesen érthetően, laikus számára is jól lett megírva. Fogalmam sem volt milyen típus vagyok, ritkán hordok a fekete fehér szürke kombináción kívül mást, éppen ezért is jelentkezem. Szuper a sötétkék elegáns viseletnek. Képzeld! Mióta megkaptam a leveled máshogy nézek a ruhákra a szekrényemben.”

                                                                Nóra

A Színmegismerő Alap program egy 5 levélből álló csomag, ahol az információkat emailben fogom elküldeni számodra.

Az első levélre a program első napján számíthatsz, ebben fogom leírni, milyen szempontok alapján szeretném, ha készítenél néhány szelfit magadról. De ne aggódj, minden felmerülő kérdésedre választ kapsz majd a levélben, adataid/fényképeid pedig bizalmasan kezelem, rajtam kívül senki más nem fogja látni őket.

Semmilyen különleges eszközre, fényképezőgépre nem lesz szükséged, csak némi természetes fényre és egy átlagos okos telefonra.

Az évszaktípus elméletről szóló tudnivalókat, a színtípus elemzésedet, a szín/ékszer ajánlásaimat és az arcforma elemzést külön-külön emailben fogom küldeni 4-5 nap különbséggel ütemezve. 

Az egész program 30 napig tart körülbelül, de ez függ az aktuális résztvevők számától is.

GARANCIA

Ha bármilyen okból nem vagy elégedett a kapott tudásanyaggal és információkkal, jelezd az első levél megérkezésétől számított 14 napon belül, és visszafizetjük a csomag árát.