Szállítás

Az ékszereket a rendelés beérkezése után 2-5 munkanapon belül elkészítjük, és a választott szállítási móddal indítjuk a megadott címre. Előfordul, hogy egyszerre nagyon sok rendelést kapunk, főként akciók vagy ingyenes szállítás esetén,  a szállítási idő ilyenkor plusz néhány nappal kitolódhat.

Ezek közül a szállítási módok közül választhatsz:

Postai ajánlott, elsőbbségi küldemény: 900 Ft

Foxpost csomagautomata: 1140 Ft

Foxpost házhozszállítás: 2100 Ft

Személyes átvétel előre fizetéssel: ingyenes

Személyes átvételre is van lehetőség havonta legalább két alkalommal hétvégén Budapesten a Gozsdu Udvarban. Így ha nem sürgős a rendelés, és szeretnéd megspórolni a szállítási költséget, válaszd ezt az átvételi módot.

A soron következő vásárok időpontjáról facebook oldalunkon tájékozódhatsz.

Ha szeretnéd elolvasni a korábbi eladások után kapott értékeléseimet, kattints ide!

Higiénikus csomagolás

Az ékszerek készítése és csomagolása már a járvány előtt is, de most még inkább körültekintően, az ajánlott higiéniai előírásoknak megfelelően történik.

Garancia

Ha kézhez kaptad a terméket, kérlek nézd meg alaposan, próbáld fel. Ha bármilyen szempontból nem felel meg az elképzelésednek, vedd fel velem a kapcsolatot! Küldd vissza a terméket, és én visszafizetem a vételárat, vagy kicserélhetjük egy általad választott másik termékre.
Így semmilyen kockázattal nem jár a vásárlásod.

A bedugós textilfülbevalók ragasztására 100%-os garanciát vállalok. 

Eső garancia: Textil fülbevalóink korlátozott mértékben vízállóak – zuhanyzás, strandolás nem javasolt a viselésükkor – azért esőben nem kell levenned őket. Megvédi őket az a leheletvékony lakkréteg, amivel be vannak vonva. De ha a fülbevalód mégsem bírta a strapát egy nyári záporban, küldd nyugodtan vissza a címemre és kicseréljük egy ugyanolyanra