Ha ma leadom a rendelést, mikor érkeznek meg a termékek?

Általában 2-5 munkanap az elkészítési idő, ha készleten lévő terméket rendelsz, akkor akár már aznap útnak indulhat a csomagod. Tehát legtöbbször 1 héten belül megérkezik hozzád a rendelésed. Előfordul, hogy egyszerre nagyon sok rendelést kapunk, a szállítási idő ilyenkor néhány nappal kitolódhat.

Milyen anyagból készülnek az ékszerek? Mennyire sérülékenyek?

Az ékszerek textilből, karton alappal készülnek, ez biztosítja, hogy a nagyobb darabok is pillekönnyűek és nem terhelik meg a füled.
Kizárólag jó minőségű, színtartó textilekkel dolgozunk, a készítés során egy lehelet vékony lakkréteggel biztosítjuk a textilek és a karton időtállóságát. A fém részek nikkelmentesek, a bedugós fülbevalókat minden esetben, a lógós függőket kérésre orvosi fém alkatrésszel készítjük, így nem okoznak allergiát.  

Mit tehetek, ha a textil sminkes/foltos lesz?

Az első és legfontosabb, amit tehetsz, hogy csak sminkelés után, tiszta kézzel teszed fel a fülbevalót. Ha mégis szükség lenne rá, óvatos mozdulatokkal egy kis szappanos, benedvesített szivaccsal le tudod törölni a fülbevaló felületét.

Vásárlás előtt meg lehet nézni személyesen is az ékszereket valahol?

Igen, újra van lehetőség a személyes átvételre és vásárlásra havonta 1-2 alkalommal hétvégén a Gozsdu Udvarban . A soron következő vásárok időpontját megtalálod facebook oldalunkon.

Online vásárlásnál, ha a webshopból rendelt termékkel mégsem lennél elégedett, visszaküldheted nekünk és mi visszafizetjük az árát. Így semmilyen kockázattal nem jár vásárlásod, bátran add le első rendelésed.